-->

Numerologie is…. berusting en overgave

25 juni 2021

Berusting en overgave…

Wanneer je leven aan het veranderen is, doordat je zelf aan het veranderen bent, is het soms erg onduidelijk waar het allemaal heen gaat. Van veel cliënten hoor ik, en ik ken het zelf ook uit eigen ervaring, dat ze zo graag willen weten waar hun leven heen gaat, welke invulling er gaat komen of wat ze moeten gaan doen, wat hun volgende stap is… een concreet antwoord hier op kan ik ze niet geven en is er ook niet.

Het enige juiste antwoord op dit soort vragen is te vertrouwen op het gevoel dat je bij je draagt over de veranderingen die je doormaakt bij je persoonlijke groei, je spirituele ontwaking, dat ze nodig zijn en hoe ze voelen. Dat een bepaald resultaat of kennis van een bestemming eigenlijk niet nodig is om je gelukkig te voelen. Zijn wie je bent, jezelf accepteren zoals je bent en vooral jezelf de ruimte geven om alles te zijn wie je bent, zorgt voor een gevoel van geluk die niet te evenaren is door wat voor resultaat dan ook. Het is een gevoel dat altijd bij je is, altijd beschikbaar voor je is, in wat voor situatie je ook zit.

Ik vind het zo mooi dat de kennis die ik overdraag over persoonlijke getallen, of dit nu een Getallenboom is of persoonlijke jaar,- of maandgetallen, bijdraagt aan een gevoel van berusting en overgave aan het proces van groei, zelfzorg en vertrouwen in het pad dat je bewandelt. Ongeacht de uitkomst is het goed, ik ben goed genoeg en wat er ook komt ik kan het aan. Het komt zoals het komt. Mooier dan dat kan het niet worden.

Raisilyn zegt tijdens ons fantastisch mooie gesprek vorige week “Ik weet dat ik nog iets neer ga zetten, iets moois ga doen, ik weet alleen nog niet wat. Het maakt eigenlijk ook niet uit. Al is het enige wat ik doe, echt helemaal bij mezelf komen en zijn, mezelf kan uiten zoals ik ben, in mijn eigen soevereiniteit, dan is dat al genoeg en zo mooi”… natte ogen, ja inderdaad… zo mooi, echt genieten om de inzichten binnen te zien komen.

Op haar eigen Insta account deelt ze een mooi stuk over haar reis naar zelfontdekking, een klein stukje vind je in de afbeeldingen. In mijn verhaal op Insta zal ik nog iets plaatsen, ik voel me zo trots..

Het is zo gemakkelijk om “vast te zitten” aan de doelen en resultaten die je wilt bereiken. Er is helemaal niks mis met het nastreven van doelen en resultaten, maar zonder reflectie momentjes, zonder zelf zorg momenten en zonder je echt bewust te zijn van hoe je er zelf in staat, wat de omstandigheden met je doen en of ze jou zelf nog dienen, gaat het meer en meer om dat doel of resultaat in plaats van het genot en geluk van het bezig zijn met die doelen en resultaten. Gaandeweg kunnen er dingen veranderen, of dit nu de situatie is, hoe je er zelf mee om gaat of gewoonweg omdat je nieuwe inspiratie hebt gevonden of nieuwe inzichten wilt integreren. Door je zelf de ruimte te geven om dit waar te nemen, even stil te staan en te voelen, blijft het pad het belangrijkste en wordt het resultaat minder belangrijk, omdat deze immers met je mee verandert. Op die manier is iedere dag een succes, behaal je de doelen en resultaten die er echt toe doen en vermenigvuldig je je succesmomenten als vanzelfsprekend, hoe heerlijk!

Raisilyn, ik wil je bedanken voor een heerlijk gesprek, je openhartigheid en je inzet om tot je ware potentie te komen zijn inspirerend!

Lieve groetjes,

Kim

 “it is all about the journey, not the destination”

Terug naar het overzicht