-->

Mogelijkheden en Tarieven

Bij alle schriftelijke uitwerkingen en live of online consulten maak ik gebruik van mijn brede kennis over Numerologie en mijn intuïtieve gaven om af te stemmen op jouw energie. Spirituele ontwikkeling is heel persoonlijk en ieder bewandelt zijn of haar eigen pad, voel wat goed is voor jou nu en als je vragen hebt neem dan gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken welke uitwerking of consult de meeste vruchten afwerpt. Voor het maken van een afspraak, het stellen van een vraag of het bestellen van een uitwerking verwijs ik je graag naar het contactformulier (gebruik de button onderaan de pagina of ga via het menu naar “contact”.)

Warme groet, Kim

Beschrijving

Prijzen

Spiritueel consult (uurtarief)€ 35,00
Energetische Behandeling (Reiki) € 65,00
Consult met Getallenboom twv €114,-*€ 97,50
Getallenboom Jaaroverzicht met jaar,- en maandgetallen PDF** twv €169,- € 145,00
Getallenboom Jaaroverzicht met jaargetallen PDF**€ 49,00
Getallenboom Jaaroverzicht met maandgetallen PDF**twv €120,- € 97,50
Getallenboom Geboortenaam of ,-datum PDF**€ 79,00
Mevrouw Maan Reading PDF** € 25,00
Tarot Reading, per half uur € 29,00
Persoonlijke maandgetal + Orakelkaart, per maand** € 15,00
* Consult betreft een uitgebreid gesprek met uitleg over jouw persoonlijke getallen. Kan live, via Skype of telefonisch plaatsvinden
** Je ontvangt per mail een PDF met de uitwerking van de Getallenboom of Tarot-reading

“Kim is een rustige vrouw met veel kennis. Ze neemt de tijd voor je om de numerologie uit te leggen en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven. Ik heb eerder een consult bij haar gehad en heb deze als zeer prettig ervaren. Ik kan een consult bij Kim zeker aanraden. Groetjes van Marieke”

“Spiritualiteit is voor mij altijd belangrijk geweest. Het is deel van mij. Een tijd lang hing het aan een religie maar nu niet meer. Nu is de zoektocht naar wat het wèl voor mij betekent. Ik ben al een paar jaar aan het zoeken. Ik heb verschillende boeken gelezen die mij aan het denken hebben gezet. Leuke gesprekken gehad met mensen en telkens komt er wel wat op mijn pad wat mij verder helpt. Zo heb ik afgelopen maandag een heel mooi gesprek gehad met Kim de Jong van Innerlijke Wijsheid. Ze is numerologe en ze heeft op basis van mijn geboortedatum mijn Getallenboom berekend. Van te voren kreeg ik al een beste verslag van haar. Daar was ik al van onder de indruk. Maar ons gesprek… Wauw…Een heleboel kippenvel momenten, voor ons allebei”