-->

Groei is oneindig

Ieder einde betekent ook een nieuw begin

Spiritueel consult

Tijdens een spiritueel consult praten we samen over jouw ontwikkeling, jouw ontdekkingsreis in dit leven en het leren begrijpen van verschillende thema’s in je leven. Wanneer jij jezelf herkent in de term ‘Lichtwerker’ of andere benamingen zoals ‘Starseed’, ‘heks’ of ‘indigo-kind’ of wanneer je net “wakker wordt” voor jouw spiritualiteit kan het leven soms onbegrip of onmacht oproepen; dit betekent dat er iets bij jezelf leeft dat ‘aangekeken’ mag worden, met andere woorden betekent dit dat er nog innerlijk werk verricht mag worden om jezelf meer in het licht te zetten. Dit proces heb ik zelf doorlopen en het leerproces wat daarop volgt is natuurlijk nooit klaar, we zijn hier immers om te leren. Hoe dan ook, met behulp van Numerologie, Orakelkaarten of de Tarot en alle andere kennis die ik meeneem vanuit mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling, deel ik graag met jou om jou verder te helpen op jouw pad en het vinden van jouw droomleven. Het is mogelijk om een combinatie consult in te plannen, waarbij ik vooraf bijvoorbeeld een Getallenboom voor je uitwerk en het is ook mogelijk om zonder uitwerking in gesprek te gaan.

Reiki Behandeling

Tijdens een Reiki Behandeling ontvang je Spirituele Levensenergie via mijn handen, of de handen van Arjen. Wanneer je Reiki ontvangt, wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam gestimuleerd, krijgt je immuunsysteem een activatie, waardoor je lichaam zelf in staat is om datgene wat geheeld mag worden te helen. Het is een hele fijne behandeling ter ondersteuning/ genezing bij behandeling van allerlei ziektebeelden, variërend van griepklachten tot chronische pijnen zoals artrose, reuma en ernstigere aandoeningen zoals MS en kanker. Zowel Arjen als Kim zijn beide gecertificeerd om eerste graads Reiki te geven. Wij voelen ons trots en geëerd dit te mogen aanbieden en op deze manier bij te dragen aan jouw helingsproces. Bij Arjen is het ook mogelijk om een Reiki Behandeling aan te vragen voor jouw huisdier; iedereen is welkom. Naast behandeling van lichamelijke pijn of ziekte is een Reiki Behandeling ook nog eens zeer ontspannend en ideaal voor stress klachten, vermoeidheid of gewoon een heerlijk momentje voor jezelf.

Numerologie

Door samen met jou en met behulp van jouw persoonlijke Getallenbomen te kijken naar de betekenis van de getallen ontdekken we mogelijkheden en kansen, maar ook valkuilen in jouw karakter. Krijg jij inzicht in de levenslessen die je in dit leven voorgeschoteld krijgt en zo ontvang je inzichten in je wie je bent en hoe je functioneert in je dagelijkse leven. Als jij je bijvoorbeeld afvraagt waarom er sprake is van een patroon in bepaalde situaties, of waarom je steeds in soortgelijke situaties terecht komt, kunnen we aan de hand van jouw persoonlijke Getallenbomen of andere persoonlijke getallencodes kijken waar de schoen wringt. Hierdoor komen ervaringen die achter je liggen in een ander daglicht te staan en ontvang je handvatten om toekomstige ervaring bewuster te beleven en gemakkelijker beslissingen te nemen.

Getallenboom Geboortedatum; de getallen die uit je geboortedatum herleid worden schijnen hun licht op jouw levensmissie in de vorm kwaliteiten en mogelijkheden, lessen, krachten en valkuilen die je dit leven mag leren kennen en de omgeving waarin dit gebeurt. In de Getallenboom werk ik 6 getallen uit; het Geboortegetal (ook wel levenspadgetal genoemd); je primaire lessen, het Karmagetal; waar je vandaan komt (je jongere jaren en/of vorige levens), Groeigetal; de eerste fase van je leven, Overgangsgetal; de middelste fase van je leven en het Rustgetal; de laatste fase van je leven en je Rode Draad; de onderliggende kwaliteiten die een rol spelen in de lessen die je leert. Deze 6 getallen zeggen afzonderlijk heel veel over je levensweg en natuurlijk is er ook een dynamiek tussen de getallen onderling die nog weer dieper in gaan op jouw persoonlijke leven en hoe je hier mee om gaat.

Getallenboom Geboortenaam; door de letters uit je volledige geboortenaam om te zetten in getallen bereken ik 4 getallen uit je naam die jou alles vertellen over je karakter en je persoonlijkheid; je Sleutelgetal; een samenvatting van je karakter en persoonlijkheid, je Hartsgetal; je motivatie en drijfveren, je Persoonlijkheidsgetal; die kant van jou die je aan anderen laat zien en je Focusgetal; de energie die je jezelf dagelijks meegeeft. Het geeft je duidelijkheid over wie je bent en waarom sommige situaties of mensen heel goed en anderen juist niet goed bij jou passen. Waar liggen conflicten en jezelf en buiten jezelf, waar ligt de groei en hoe kun jij je sterke punten en talenten het meest optimaal benutten. Dit komt allemaal tot uiting door kennis van jouw Getallenboom op basis van je Geboortenaam.

Getallenboom Jaarcycli; ieder jaar heb jij te maken met je persoonlijke getallencode; een universeel jaargetal, een persoonlijk jaargetal en je Lotsjaar. De berekening van deze getallen geven inzicht en overzicht op gebeurtenissen in het verleden en maken het mogelijk om met een frisse en heldere blik de toekomst in te kijken. Alles verloopt volgens een plan, jouw persoonlijke plan en deze Getallenboom helpt je jouw plan te doorzien en er mee te werken en op te bouwen. Het maakt bepaalde patronen zichtbaar, waardoor je de regie in eigen hand kunt nemen en de hoofdrolspeler wordt en blijft in jouw droomleven. Deze Getallenboom maakt jouw groeiproces zichtbaar en geeft je handvatten om verder te leren en de energieën die jaarlijks terug komen te gebruiken om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Getallenboom Relatie; met de getallen van de geboortenaam van jou en bijvoorbeeld je partner, of misschien een familielid of collega of een kind maak ik de dynamiek zichtbaar die tussen jullie heerst. “Waarom verlopen de gesprekken zoals ze nu gaan en welke strategie of aanpak zou je kunnen kiezen om een andere uitkomst te krijgen?”, is bijvoorbeeld een vraag die beantwoord wordt door de getallen van jullie samen naast elkaar te leggen en zo duidelijk te krijgen wat harmonieus verloopt en wat botst. Het geeft je duidelijkheid over je relatie en zorgt voor rust over die zaken die wrijving veroorzaken, doordat je ze kunt accepteren en los kunt laten. Je focus wordt verlegd op de goede dynamiek die tussen jullie heerst, waardoor het negatieve op de achtergrond raakt. Bij deze Getallenboom werk ik jullie beide Getallenbomen uit en omschrijf de onderlinge relatie met uitdagingen en krachten.

Getallenboom Kind; ook hier gebruik ik de volledige geboortenaam van jouw kind, leerling, nichtje of neefje. Het kan zo verhelderend zijn om te weten waarom een kind zich gedraagt zoals hij of zij zich gedraagt en wat jij kunt doen om hierbij te ondersteunen. Een kind staat aan het begin van zijn of haar levenspad en is in zijn puurste vorm aanwezig, (nog) zonder conditionering . Hoe fijn om een omschrijving / blueprint te hebben van wat het leven jouw kind wil leren en welke rol jij daarin kunt spelen door hem of haar te geven wat hij hierin nodig heeft.

Getallenboom Jaaroverzicht – Jaargetallen en/of maandgetallen; Naast de jaarlijkse code van 3 getallen die steeds veranderen en terugkeren in een bepaald patroon kent iedere maand ook een code van 2 getallen. Het universele maandgetal en jouw persoonlijke maandgetal. In dit overzicht maak ik zichtbaar hoe jouw jaar of jouw jaar inclusief de maanden zullen verlopen waardoor je je werkzaamheden nog beter kunt plannen doordat je ze afstemt op jouw persoonlijke en natuurlijke ritme. Deze Getallenboom geeft je handvatten om je af te stemmen op de heersende energie van dit jaar en/of de maand van nu en straks. Je focus ligt daar waar het mag liggen, waardoor jij optimaal groeit en je energie niet versnippert. De rust zal leidend zijn bij al je activiteiten.

Orakelkaarten

Orakelkaarten zijn een fantastisch middel om inzicht te krijgen in wat er nu voor jou speelt in jouw ontwikkeling. Zowel in een live gesprek als op afstand stem ik af op jouw energie en ontvang je die kaart(en) met hun boodschap die je nodig hebt om te horen, zien en voelen. Een reading met Orakelkaarten, bijvoorbeeld een Nieuwe of Volle Maan reading met de Maan Orakelkaarten geven je een boodschap van Mevrouw Maan die voor jou belangrijk is om te horen tijdens die Nieuwe Maan of Volle Maan. Uiteraard is het ook mogelijk om via andere Orakeldecks een reading te ontvangen, eventueel vergezeld met Tarotkaarten voor extra verdieping in de boodschap. Een reading werk ik schriftelijk voor je uit, met foto van de legging en kan ook live, online of telefonisch plaatsvinden. Het voordeel van een schriftelijke reading is dat je ten alle tijde de informatie terug kan lezen en er op kan reflecteren.

Tarot

De Tarot is nog zo’n geweldige tool om je innerlijke wijsheid te vergroten en je leerproces inzichtelijk te maken. Daarnaast zijn er hele mooie overeenkomsten tussen de Numerologie en de Tarot. Uiteindelijk is alles met elkaar verbonden! Voor mij een reden om me hierin te laten opleiden, zodat ik ook de Tarot kan inzetten om jou verder te helpen in jouw spirituele ontwikkeling. Een reading is aan te vragen via het contactformulier en plan ik in per half uur, tenzij wij anders afspreken. Een reading is geheel persoonlijk en intuïtief voel ik aan wat voor legging er nodig is voor jouw situatie. Door mij af te stemmen op jouw energie, live of op afstand, ontvang jij de boodschappen uit het Universum, van jouw intuïtie, die je nodig hebt nu. Een schriftelijke uitwerking kan zeker, zoals je hierboven ook hebt kunnen lezen.

Meer weten of op zoek naar inspiratie?